Caixa Popular continua posicionada com l’entitat referent del sistema financer valencià. En el primer semestre d’aquest any, la cooperativa de crèdit ha aconseguit un Benefici de 4,65 milions d’euros, la qual cosa implica un increment del 38% pel que fa a 2016, amb una ràtio sobre ATM (ROA) del 0,61.

Els Dipòsits han aconseguit els 1.313 milions d’euros.El Marge d’Interessos s’ha situat en 15,43 milions d’euros, el Marge Brut en 21,78 milions d’euros i el Marge d’Explotació abans de Provisions està en 7,91 milions d’euros.

S’han realitzat dotacions per dubtosos d’1,3 milions d’euros, un 72% menys que les realitzades l’any anterior. La taxa de mora s’ha situat en el 7,35%, per davall de la mitjana del sector financer.

Caixa Popular ha mantingut la política d’oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les Inversions Creditícies es van situar en 888 milions d’euros, la qual cosa implica un augment del 7% respecte al passat any.

L’entitat compta amb una xarxa de 69 oficines repartides per les principals poblacions de les comarques valencianes. Caixa Popular ha continuat el seu pla d’expansió, donant cobertura financera a les poblacions valencianes, amb l’obertura de dos nous punts de venda a Ibi i al barri del Cabanyal-Canyamelar a València.

Com a novetat aquest any l’entitat ha posat en marxa la seua oficina virtual eCaixapopular, que permet al client realitzar les seues gestions, sense necessitat de desplaçar-se fins a una oficina física.

A través de Ruralvía, la banca digital de Caixa Popular, els clients poden realitzar les seues operacions de forma segura, còmoda i ràpida, mitjançant els seus dispositius informàtics o mòbils. Una eina que combina la més moderna tecnologia i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

El creixement de l’entitat també s’ha reflectit en l’equip humà, Caixa Popular ha generat 16 llocs nous de treball, aconseguint una plantilla de 351 persones, on la majoria són Socis de Treball de l’entitat, és a dir propietaris d’aquesta.

Cada vegada són més els clients que aposten per una banca cooperativa i propera a les persones, amb això Caixa Popular ha aconseguit més de 183.000 clients.

Caixa Popular – Juliol 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo