Per alegra la vida dels xiquets i xiquetes hospitalitzats de la Comunitat Valenciana, Caixa Popular ha renovat el seu acord de col·laboració amb l’associació Payasospital per a contribuir al desenvolupament de les activitats que realitza aquesta entitat amb actuacions regulars de pallassos professionals, adaptades a cada xiquet i coordinades amb el personal sanitari.

El Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, i Laura Biosca, gerent de Payasospital, han sigut els encarregats de formalitzar l’acord entre les dos entitats, en les oficines centrals de l’entitat financera en el Parc Tecnològic.

“Estar al costat de la societat valenciana és estar al costat d’entitats com Payasospital, que desperten somriures en els més menuts quan més ho necessiten. Una labor molt important i també molt necessària”, ha assegurat el representant de Caixa Popular durant la signatura.

Per la seua banda, la gerent de Payasospital ha indicat que la continuïtat en el temps de les col·laboracions en els programes “és fonamental per a garantir la viabilitat de les visites que fem amb els nostres artistes cada setmana, als menors ingressats en els hospitals. És per açò que donem molt valor a la renovació de la col·laboració de Caixa Popular per a enguany. Definitivament per a nosaltres és un suport molt significatiu que ens permetrà arribar amb els nostres somriures i la nostra màgia a molts més xiquets i xiquetes hospitalitzats”.

Durant la signatura de l’acord també han estat presents el Director de Relacions Institucionals i RSC, Paco Alós, la Responsable de Màrqueting de Payasospital, Maite Espí, i el pallasso Dotor Max Recetax.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo