La Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit (AVCC), on s’integra Caixa Popular, i la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, han subscrit un conveni per a adherir-se al nou model de gestió del Carnet Jove impulsat per  l’IVAJ.

Un acord al que també s’han sumat totes les entitats financeres amb implantació a la Comunitat Valenciana, que compten amb convenis per a l’emissió del Carnet Jove en la modalitat de targeta financera.

A partir d’ara, les entitats bancàries transferiran els diners a l’IVAJ, que serà l’encarregat de gestionar els fons, amb tota l’exigència de transparència i trazabilidad que exigeix les bones pràctiques del Govern valencià.

Accions de promoció del programa Carnet Jove

En la reunió mantinguda, a més de la subscripció d’aquest conveni s’han acordat una sèrie d’accions promocionals, entre les quals destaquen la dotació de beques i estudis, una campanya amb motiu del 30 aniversari de Carnet Jove, accions de mediació social en festivals de la Comunitat Valenciana i diversos concursos.

Cal destacar que la col·laboració entre l’IVAJ i Caixa Popular implica el compromís de generar projectes que permeten a les persones joves beneficiar-se en major mesura.

Les aportacions de les entitats financeres per a polítiques de joventut oscil·len entre els 20.000 i els 120.000 euros, en funció dels actius que tinguen registrats en els seus balanços.

Beneficis per a 240.000 joves a la Comunitat Valenciana

El Carnet Jove és un programa del que es beneficien actualment uns 240.000 joves de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un servei que s’ofereix a la joventut per a facilitar la seua mobilitat i intercomunicació, així com per a possibilitar el seu accés, mitjançant l’articulació de determinades avantatges, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transports i similars oferits per 1626 empreses i 133 ajuntaments adherits a la Xarxa Carnet Jove.

Actualment en 80 ajuntaments i en les seus de l’IVAJ es pot aconseguir el Carnet Jove en la seua modalitat clàssica.

El programa Carnet Jove es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats autònomes i amb prop de 40 països de l’entorn europeu que conformen l’Associació Europea del Carnet Jove (EYCA), que garanteix la reciprocitat de les prestacions en els diferents territoris adscrits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo