golsmedia i caixa popularLa campanya del #Golsolildario, ha arribat a la seua fi amb un total de 3.000 quilos d’aliments recaptats. La iniciativa solidària impulsada per Golsmedia i Caixa Popular, que convertia en quilos d’aliments els gols marcats en els camps de futbol regional d’Alacant, Castelló i València, ha sigut un èxit de participació aconseguint ràpidament l’objectiu marcat a l’inici de la campanya el passat mes de novembre.

Gràcies als centenars de tuits solidaris que jornada després de jornada han compartit en els seus perfils de Twitter de manera desinteressada els afeccionats, clubs i jugadors de la Comunitat Valenciana, en amb només 3 mesos el #Golsolidario ha aconseguit acumular 3 tones d’aliments de primera necessitat que seran lliurats al Banc d’Aliments de València per a ser repartits entre les famílies més desfavorides.

Paco Alós, responsable de Relacions Institucionals de Caixa Popular, ha destacat l’alta participació de les escoles de futbol base en la campanya del #Golsolidario perquè d’aquesta manera “a través de l’esport s’implica als més xicotets, que són el futur de la nostra societat, ensenyant-los la importància d’una sèrie de valors com la constància, l’esforç o la solidaritat que en aquest cas tenen com resultat l’ajuda directa per a aquells que més ho necessiten”.

Per a Alberto Aparicio, director de Golsmedia, “el futbol regional arrossega a moltíssima gent que, gràcies a aquesta campanya solidària, ha demostrat ser com una gran família que sempre respon quan se li necessita. Bona mostra d’açò és que el hashtag #Golsolidario ha sigut un dels temes més comentats en Twitter durant diversos caps de setmana, malgrat coincidir en horaris amb els partits de futbol de Primera Divisió”.

Finalment, Jaume Serra, president del Banc d’Aliments de València, ha volgut agrair a tots els participants de la campanya solidària:

“Ja que amb un gest tan simple com el d’escriure un missatge han ajudat a sumar en temps rècord ni més ni menys que 3.000 quilos d’aliments de primera necessitat com a llet, arròs, pasta o galetes amb els quals podrem ajudar a gent que ho està passant molt mal. Tant de bo condisca l’exemple i s’organitzen més campanyes com la del #Golsolidario de Golsmedia i Caixa Popular”.

Coneix millor la nostra activitat a la nostra secció ‘Acció Social i Solidària’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo