El servei permet rebre els diners al domicili del client o en oficines de Correus. Gaudiran de preus competitius, enviaments gratuïts a partir de 300€ i un segur per robatori

aixa Popular, i la resta d’entitats del Grup Caixa Rural, han arribat a un acord amb Global Exchange, multinacional espanyola especialitzada en el canvi de divisa, per oferir un servici de canvi de divisa online als seus clients.

Els clients de Caixa Popular podran sol·licitar més de 70 monedes estrangeres a través d’un procés 100% digital. Solament han d’indicar la quantitat de moneda desitjada i podran rebre-la en un període d’entre 2 i 4 dies laborables al seu domicili, en una oficina de Correus o, de manera immediata, en les oficines de Global Exchange en els aeroports.

Així, els clients de Caixa Popular podran sumar-se així a les més de 12.000 persones que canvien diners diàriament amb Global Exchange, i gaudiran a més de preus més competitius, enviaments gratuïts per a imports a partir de 300€ i un segur per robatori inclòs amb una cobertura molt àmplia. A més, el client tindrà l’opció de retornar fins al 50% dels diners canviats sense cap cost.

En Caixa Popular “apostem per la digitalització dels processos comercials mitjançant solucions pròpies o acords amb empreses capdavanteres de la seva categoria, de manera que els nostres clients puguin gaudir de serveis competitius, més còmodes i assegurances”, ha assenyalat la Directora de Comerç Exterior de l’entitat, Eva Uroz.

Per la seua banda, el president de Global Exchange, Isidoro J. Alanís, ha destacat que “l’acord signat entre Caixa Rural i Global Exchange reflecteix l’aposta d’ambdues companyies per la digitalització i millora contínua de l’experiència del client en oferir la major comoditat possible en el servei de canvi de divisa, adaptant-nos a les seves necessitats”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo