L’alta inversió inicial ha constituït sempre una de les barreres més difícils a l’hora d’emprendre un negoci. Avui, no obstant açò, és un somni més assolible que mai.


En açò del emprendre els hi ha de tots els colors.

Hi ha qui emprèn perquè s’ha quedat sense ocupació, uns altres ho fan perquè senten una passió real per dur a terme la seua idea i uns altres perquè saben detectar les oportunitats favorables per a obtenir rendibilitat a curt o mig termini.

I segur que en les idees de negoci que avui portem podrien tenir cabuda tots ells.

Oblidem-nos dels emprenedors i les startups milionàries que van nàixer un dia en un garatge secret de Silicon Valley.

En aquest article parlem de negocis reals per a aquells que volen iniciar la seua aventura empresarial de forma autònoma sense assumir massa riscos (com a molt, 30.000€)

Punts a tenir en compte abans d’invertir:  

Si eres seguidor d’aquest blog segur que ja has pogut notar la nostra insistència obsessiva en aquesta fase de l’emprendimient, però no per açò deixarem d’incidir en ella.

Emprendre un negoci pot ser apassionant, gratificador i molt addictiu. Però hi ha certes pautes bàsiques que si passem per alt, tot açò es pot convertir en una terrible experiència.

  1. Demanda:

Esforça’t tot el que pugues a comprovar que hi ha una mínima possibilitat que el públic al que vols dirigir-te està disposat a consumir aquest producte o servei. Que haja funcionat en altres mercats no vol dir que a tu et vaja a funcionar.

  1. Viabilitat:

Tant de bo tot funcionara a la primera, però quasi mai és així. Coneix les teues febleses, aprèn dels teus errors i elabora un pla B per al teu negoci. Canviar no és una feblesa, la feblesa és no tenir la possibilitat de canviar.

  1. Aporta valor:

Pot ser que el teu producte estiga en auge, però no t’equivoques, aqueix èxit té data de caducitat. Si vols perdurar, diferencia’t i fes alguna cosa que meresca ser recordat. Per exemple, pots basar la teua diferenciació en la qualitat, l’originalitat, el servei al client, etc.

Després no digues que no t’avisarem…

 

Negocis per a invertir amb menys de 30.000 €

Conèixer les teues limitacions és essencial per a triar el negoci que vols començar. Alguns d’aquests requereixen d’una alta especialització, uns altres no tanta. Compara i tria.

Consultoria Online

Jo? Consultor? De què?

Doncs sí. Internet està ple de persones i empreses especialistes en diversos camps que ofereixen el seu assessorament i els seus coneixements a altres professionals, pimes, institucions, etc.

Si eres expert en un camp com per exemple, disseny de productes, transformació digital, estratègies de màrqueting, desenvolupament de marca personal o programació informàtica, segur que hi ha persones interessades a contractar els teus serveis.

L’única inversió que requerirà serà l’equipament que necessites i un pla de comunicació per a donar-te a conèixer.

Alimentació urbana

El ‘Street Food’ està de moda. Locals molt xicotets però eficients de menjar per a emportar. Menjar ràpid, bò i saludable.

Alguns dels nostres veïns europeus ens porten molt avantatge en aquest camp, per això és recomanable estudiar els seus mercats i aportar el nostre toc distintiu.

Escola Digital

Sí, tan fàcil (o tan difícil) com impartir formació online. I no, no és necessari saber sobre enginyeria robòtica per a tenir èxit.

Per exemple, hi ha moltes xicotetes i mitjanes empreses que estan interessades a rebre formació en gestió de xarxes socials o blogs, aconseguir més visites, email màrqueting, idiomes, programació…

Aprofita la reducció de costos que et proporciona treballar de manera virtual i ofereix uns bons serveis. La reputació online i el boca a boca farà la resta.

Serveis a tercers

Eres desenvolupador de apps o t’agradaria ser-ho? Bé, doncs llavors ja tens molt guanyat.

A través de les apps són moltes les empreses que posen en contacte demandants amb persones que s’ofereixen per a prestar serveis a tercers en el seu àmbit local.

Per exemple, cuidat de xiquets o ancians, cuidat d’animals, classes particulars, serveis de tintoreria, etc.

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.

Marketing d’Afiliació

Una de les clàssiques que no passa de moda.

El màrqueting d’afiliació consisteix a promocionar o oferir serveis i productes d’altres empreses a través d’un canal propi.

Per cada venda del producte que provinga del nostre canal, l’empresa ens donarà una comissió.

Exemples de màrqueting d’afiliats d’èxit han sigut comparadors d’assegurances, comparadors de tarifes de telefonia o unes altres amb un sector més específic.

Necessitaràs una inversió suficient com per a construir un lloc web, generar tràfic i visibilitat i implementar una estratègia de fidelització d’usuaris.

Franquícies

Sempre ens quedaran les franquícies, veritat?

Encara que tenen molts avantatges a l’efecte de seguretat i risc, sempre és recomanable estudiar al màxim (de forma externa si és necessari) la viabilitat del negoci en eixe mercat.

Tendes de telecomunicacions o immobiliàries solen ser dos sectors en els quals es requereixen inversions per sota dels 30.000€ per a iniciar el negoci.

Coneixes altres negocis per a emprendre sense molta inversió? Has tingut experiències en aquest sentit? No dubtes a compartir-ho en els comentaris.

Potser t’interesse:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo