Si vols entendre com s’opera en Borsa, posa atenció a aquestes recomanacions a manera de apps que et proposem

Existeixen aplicacions per a quasi tot, ara pots descarregar-te al teu smartphone aquelles que tenen a veure amb les finances per a poder operar i entendre una mica millor com funciona el sector.

Perquè ho pots fer tot amb el teu mòbil, has de tenir nocions bàsiques abans de començar per a actuar amb intel·ligència. Aprèn i coneix com comprar i vendre accions online!

Què necessite saber abans de començar a operar en Borsa?

En el món de les finances, tenir una dada abans que els altres, t’ajudarà a prendre la millor decisió amb antelació, a més de tenir marge de maniobra. Estar un pas per davant, pot suposar l’èxit o el fracàs en una operació. La informació és clau per a saber on invertir, i actualment, pots fer-ho des del teu mòbil.

Aplicacions financeres per a jugar a ser broker

Plus 500

És proveïdor de CFD (contracte per diferència) número 1 a Europa en nombre d’inversors. Amb una interfície d’usuari elegant i intuïtiva apropiada per a negociar en qualsevol moment i en qualsevol lloc, es poden negociar CFD en: Accions, Índexs, Matèries Primeres, Fórex, Criptomonedas, ETF i Opcions.

Aquesta app, et permet treballar amb amb valors, divises i matèries primeres. És una eina perfecta para para aquell que s’inicie en el món de les finances, perquè permet fer un simulacre de la nostra cartera de valors. Una vegada feta la prova, podem aplicar el simulacre a la vida real, i començar a guanyar diners des del nostre mòbil.

A més, es pot comprar i vendre online CFD i també disposa d’informes de cotitzacions a temps real.

Robin Hood

La forma en què les persones es relacionen amb els mercats financers ha canviat radicalment amb l’arribada d’aquesta nova aplicació. Els mercats han començat a rebre de forma massiva capitals procedent del públic retail, ja siga través d’inversions en ETFs o per operacions directes provocades per aquest tipus de apps.

Es dirigeix a un públic retail i la generació millenial especialment, i el seu servei permet operar en borsa des del smatphone sense cobrar comissió per transacció i sense necessitat d’un dipòsit mínim per a obrir un compte.

Stocks Realtime

Permet crear alertes en temps real, a més de crear portfolis i llistes múltiples. També ofereix monitoreig de carteres, avançats gràfics i escanejar senyals de mercat, a més de resums de pèrdues i guanys per cartera. És una aplicació ràpida amb una interfície fàcil de manejar, que permet controlar diversos valors simultàniament, especialment per als qui estan interessats a endinsar-se en la borsa d’Estats Units.

Bloomberg

Si vols estar al tant de tota la informació referent al món de les finances, aquesta és la teua aplicació. Notícies d’actualitat, possibilitat d’afegir valors a seguir i obtenir gràfics comparatius de l’evolució, són opcions que et permet l’eina. Gràcies a açò pot ajudar-te a prendre les millors decisions quant a la inversió.

Bloomberg s’esforça al màxim a oferir la informació que necessites a través de diversos mitjans: text, àudios, vídeos. Ofereix entrevistes i converses amb els professionals més prestigiosos del sector en anglès. També presenta taules i gràfics de gran precisió amb continguts creats per periodistes de prestigi. És a dir, contingut de qualitat per a ser consumit de forma audiovisual.

Què altres aplicacions utilitzes per a invertir en borsa? Consideres útil l’existència de apps en el sector financer?

Potser t’interesse:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo