Les noves tecnologies tenen una gran importància en el nostre dia a dia. Fins i tot a l’hora de pagar podem fer ús del nostre propi mòbil. Avui t’expliquem 3 avantatges de pagar amb el mòbil.

Coneixes aquesta nova forma d’usar el mòbil a l’hora d’abonar les teues compres? T’ho expliquem perquè conegues aquest mètode que va agafant força a Espanya.

 Major comoditat i facilitat de pagament

Les targetes de crèdit i de dèbit ja tenen un rival. El propi mòbil, que portem a totes parts i utilitzem a tota hora, es converteix en una eina més per a pagar les compres diàries.

Les aplicacions anomenades “Pay” o “Wallet” formen part d’aquest nou sistema de compra en els establiments. En aquest sentit, la majoria de les entitats bancàries disposen d’una aplicació per a pagar en la majoria de comerços a través de la lectura de targetes contactless.

Els comerços utilitzen aquest sistema de contactless per a pagar a través del mòbil, d’igual manera que ho fan les targetes més noves.

  Sistema amb una àmplia seguretat per a l’usuari

Es pot dir que és un sistema molt més segur que l’ús de la targeta. A què es deu? Aquesta forma de pagament usa l’empremta digital per a confirmar la compra, per la qual cosa és molt més personalitzat que una clau.

A més, quan se superen els 20 euros, el datàfon demana una clau personal, que pot ser la que tu tries. Es recomana que no siga la mateixa que la que uses en la teua targeta de crèdit o de dèbit. Açò augmenta la seguretat.

  Rapidesa en la compra

Altre dels seus avantatges és la rapidesa de l’operació. Una vegada s’ha realitzat unes quantes vegades, es pot tardar solament uns segons a pagar la compra.

Aquestes són els principals avantatges de començar a usar el mòbil com una nova forma de pagament. Ja no passa res si se t’oblida el moneder a casa, sempre tens el mòbil a mà per a pagar les teues compres.

Com pots començar a comprar pel mòbil?

Ruralvía Pay

Ruralvía Pay és la solució. En Caixa Popular, t’oferim aquest nou servei, amb el qual podràs realitzar qualsevol pagament amb el teu mòbil i poder controlar la despesa de totes les targetes. A més, podràs triar amb quina targeta vols pagar en cada compra. D’altra banda, l’app permet l’enviament de diners a qui vuigues en el moment. Només necessites conèixer el seu número de mòbil i estar donats d’alta en el servei.

Apple Pay

De la mateixa manera, pots pagar de forma fàcil i segura amb les targetes associades de Caixa Popular a  Apple Pay. Podràs pagar les teves compres a través de l’app de Wallet, disponible a Iphone i en Apple Watch.

Amb solament utilitzar el teu mòbil, pots unir-te a una forma de pagament còmoda, segura i ràpida. Tots els diners que vuigues en la teua pròpia butxaca.

Què penses d’aquest nou ús de la tecnologia? Vols saber com funciona? Prova-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo