Et sents orgullós perquè has obtingut el teu permís de conduir o pot ser que hages estalviat durant mesos per a comprar-te el primer cotxe.

Si aquest és el teu cas, voldràs triar el millor cotxe. Aquell amb el qual aprendràs a conduir i et convertiràs en un expert al volant.

No saps què cotxe has de comprar-te? És normal. Però primer de tot, has de conèixer quins són les millors opcions per a un principiant en el món de la conducció. Avui t’aconsellem sobre els aspectes que has de tenir en compte a l’hora de comprar-te el teu primer vehicle.

  Sigues realista: no gastes molt pressupost en el teu primer cotxe

Limita el pressupost. No has de gastar tots els estalvis en el primer cotxe, ja que apareixeran moltes despeses més enllà de la compra del vehicle.

El segur, en ser un conductor principiant, serà més elevat; hauràs d’omplir el dipòsit, fer manteniment del cotxe, passar la ITV o llogar una plaça de garatge. Per tant, el més aconsellable és escollir un cotxe que no siga massa car. Així, podràs fer front a aquestes despeses sense cap tipus de problema.

  Una bona opció és el vehicle de segona mà

És possible que pugues tenir algun contratemps amb el cotxe. Per açò, la millor opció és escollir un de segona mà, serà molt més barat, per la qual cosa aniràs més segur conduint-lo.

A més, assegurar un cotxe de segona mà al teu nom ix molt més rendible. No solament amb aquest primer cotxe, sinó en els següents que compres. Has de tenir en compte que resulta més barat que estar en un segur d’un familiar.

 Com pots financiar el tu cotxe?

En cas que no disposes de la totalitat dels diners, pots comprar el teu cotxe a través de diferents modalitats de finançament. Com ja comentem en l’Article de Caixa Popular sobre les claus per a finançar el teu cotxe nou, comptes amb dues possibilitats: escollir el finançament mitjançant un concessionari o a través de la teua entitat bancària.

Aquests són els tipus de finançament als quals pots optar:

  Finançament tradicional

Lliures una entrada inicial per a la compra del vehicle i la resta de l’import ho pagues a través de quotes mensuals. Sol existir un mínim de permanència mensual o anual. En el moment en què finalitzes de pagar les quotes, el cotxe és de la teua propietat.

  Finançament a través de la teua entitat bancària

Aquest finançament es realitza a través de la teua entitat bancària. En Caixa Popular t’oferim un préstec perquè adquirisques el teu primer cotxe sense cap impediment. Calcula com serà el teu finançament a través del nostre simulador de préstecs.

En aquest tipus de finançament, el cotxe es compra al comptat en el concessionari amb els diners que t’ha prestat el banc. Posteriorment, es retorna aquest crèdit a l’entitat financera. Així, com ocorre en l’anterior finançament, una vegada liquidat el préstec, pansa a ser de la teua propietat.

  Leasing i renting

Existeix una altra forma de finançar el teu vehicle nou. El lísing o el renting t’ofereixen el cotxe a canvi de contraprestació econòmica de manera mensual. Solament has de preocupar-te per omplir el dipòsit, ja que del manteniment o el segur s’encarrega l’empresa.

En què consisteix cadascun?

Leasing

  • Es tracta d’un contracte de lloguer d’un cotxe a llarg termini amb opció a compra. Es pacta un pagament d’entrada i una quota mensual durant un període que oscil·la entre 3 i 5 anys.
  • Una vegada finalitzat aquest temps, el comprador pot pagar la quantitat restant i quedar-se amb el vehicle, retornar-ho o canviar-ho per un altre de la marca. En aquest últim cas, es començaria de nou a pagar les quotes mensuals.
  • En el cas del lísing, aquest finançament es dirigeix a empreses o autònoms, però no està destinada a persones individuals.

Renting

  • En canvi, el renting es basa en un contracte per al lloguer d’un cotxe durant un temps establit.
  • Es paga una quota fixa al mes i l’empresa és la que s’encarrega del manteniment del cotxe, a excepció del combustible.
  • No obstant açò, la propietat del vehicle és de l’empresa. La diferència amb el lísing resideix que pot ser utilitzat per particulars, no solament per empreses o autònoms.

Aquests són els consells que et donem perquè aconseguisques el millor cotxe.

Estàs pensant a comprar-te el primer cotxe? Ja ho tens? Explica’ns quins són les opcions que tu has tingut en compte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo