Des de la posició del client, els comptes nòmina s’erigeixen com un dels productes financers més interessants d’entre tots els tipus de possibilitats i ofertes bancàries que s’ofereixen en aquest 2017.

Per a qui encara li sorgisca algun tipus de dubte respecte a la seua naturalesa o funcionament, recordem que consisteix en un compte bancari que ens permet obtenir determinats beneficis a canvi de domiciliar una nòmina o pensió en l’entitat corresponent.

L’ampli ventall d’avantatges que ofereixen aquests comptes són molt dispars depenent de l’entitat i de les condicions concretes que cada client reunisca abans d’obrir el seu compte.

Els beneficis més habituals solen ser la desaparició de certes comissions, regals per domiciliar la nòmina o una millora en les condicions generals pel que fa a les nostres relacions contractuals amb el banc.

Si mai hem tingut la necessitat d’obrir una explica nòmina, o ens trobem en aqueix punt en el qual nostres condicions han canviat i tornem a estudiar les possibilitats que ens ofereix el mercat, és necessari fer-se almenys tres preguntes obligatòries. Anem allà.

A quant ascendeix la teua nòmina?

Informació elemental abans d’obrir el teu compte nòmina.

Desafortunadament, arran de la crisi econòmica, els salaris a Espanya han patit un desplome generalitzat i açò s’ha traduït també en un canvi de les condicions exigibles per part del sector a l’hora de contractar un producte nòmina.

Les quantitats exigibles per a accedir als avantatges a la majoria d’entitats solen començar al voltant dels 600€ (en el cas concret de Caixa Popular únicament 400€). 

Un altre factor imprescindible que hem de tenir en compte és l’estabilitat dels nostres ingressos..

És essencial conèixer al detall a quant temps correspon el manteniment d’un cert nivell d’ingressos per a poder beneficiar-se de tots els avantatges oferits

Què ofereix el compte?

Què és el que ofereix, però sobretot què és el que estem buscant?

Depenent de les circumstàncies, pot ser que ens interesse un compte nòmina que ens remunere un determinat percentatge dels nostres ingressos, o d’altra banda, potser ens sentim atrets per un suculent regal que fa temps desitgem.

En aquest sentit, el concepte de ‘rendibilitat’ és molt personal i subjectiu. Però siga com siga, recordem sempre consultar les condicions necessàries per a gaudir plenament de tots els avantatges. És la nostra obligació com a clients. 

Aprofita tots els avantatges

Assíduament, el fet d’obrir un compte nòmina podrà reportar-nos diferents beneficis en altres productes o serveis que tinguem lligats a la mateixa entitat.

Per exemple, podríem obtenir descomptes en algun de les nostres assegurances, comptar amb avantatges específics en el pagament de la nostra hipoteca, etc.

Cada vegada més entitats s’estan adonant del benefici pot ser açò per al client i posen a la nostra disposició atractius Comptes Nòmina o Comptes Pensió que a més d’oferir-nos major rendibilitat en la nostra nòmina, augmenten el nostre rendiment i estalvi en la resta de productes.

En definitiva, no hi ha una quantitat establida que determine la rendibilitat que ens aportarà la nostra nova explica nòmina, però sí molts avantatges que podem aprofitar sempre que hàgem fet els deures previs i ens hàgem assegurat de complir els requisits. 

Has tingut problemes o dubtes amb algún compte nòmina? Estàs pensant a obrir un? Explica’ns-ho més a baix i el nostre equip d’experts t’atendrà en el que necessites.

Vols aprendre a gestionar millor les teues finances?

Consulta la nostra secció de Educació Financera i comença ja a estalviar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo