Et mostrem alguns errors comuns a l’hora de fer la compra i com poder solucionar-los per a estalviar diners.

A més d’utilitzar algunes tècniques d’estalvi que pots aplicar avui mateix es tracta d’aprofitar millor els teus ingressos i comprar de forma intel·ligent obtenint bons resultats. Fer la llista de la compra, anar al súper amb l’estómac ple o fixar un pressupost, són algunes de les possibles pautes que pots plantejar-te per a no caure en la temptació de comprar capritxos o productes innecessaris. L’elaboració de menús diaris, també et permetrà planificar la teua compra evitant comprar de més i adquirir només les quantitats necessàries.

Pautes que et permeten estalviar en la teua compra

Comprar en el mateix centre

Si el teu supermercat més proper t’agrada i ofereix avantatges, podràs beneficiar-te de les eines de fidelització que té, i amb una bona gestió, aprofitar al 100% les promocions existents.

A més, el consum de les marques blanques pel que fa a les de marca, faran que notes la diferència en el tiquet de caixa.

Escriu la llista de la compra

Encara que sone repetitiu, anotar els productes que necessitem a casa és una acció molt eficaç per a fer una bona compra en el supermercat. D’aquesta manera, comprarem només el que necessitem i evitarem comprar de més, i per tant, gastar més.

Així, farem una compra justa per a la realització dels menús, sense haver de realitzar pagaments extra o tirar aliments.

Fer la compra online

La comoditat de realitzar la compra online ens estalviarà temps, a més de poder fer-la en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. En aquest cas, l’estalvi té a veure amb la reducció en despeses pel trasllat al supermercat, depenent de la ubicació del teu habitatge pel que fa a la del centre d’alimentació més proper, pot suposar una important quantitat que es queda en la teua butxaca.

A més, també pots accedir a ofertes i promocions a través d’aquest canal.

Sigues constant

Si el centre en el qual sols realitzar la compra, posseeix una targeta de fidelitat en la qual acumular punts en funció de la despesa i que en la següent compra ens retornen un tant per cent del que gastem, cada acció ens permetrà estalviar en la cistella de la compra.

La constància significarà notar-ho en la butxaca, per açò, és important el supermercat que triem. A més, en estar familiaritzats amb els preus dels productes, ens permetrà detectar quan aquests presenten millor preu.

A quina hora és millor comprar

L’hora del dia a la qual es va al súper a fer la compra és important. No és el mateix anar al matí, quan hi ha més gent i més quantitat de productes, que a última hora del dia, en la qual ens podem aprofitar de descomptes en els últims productes disponibles per a la venda, per exemple.

A més, la freqüència amb la qual fem la compra, ja siga diària, setmanal o quinzenal, també influirà per a aprofitar-se de les promocions existents en el centre. Alguna cosa que cal evitar per complet són les presses o anar a comprar amb l’estómac buit, la qual cosa sol portar a una compra més impulsiva i productes de consum immediat.

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.

Quant gastem en la compra

La despesa en alimentació és alguna cosa habitual en qualsevol llar, i suposa entre un 10%-15% del teu salari. Els hàbits en les nostres xicotetes accions, suposaran un important estalvi al llarg de l’any en la cistella de la compra. La constància serà la clau per a veure reflectits de manera significativa la quantitat que s’inverteix mes a mes.

Comprar en un supermercat amb bon nivell de preus, també ens permetrà notar l’estalvi. Consulta les cadenes amb millor preu.

Segueixes alguna tècnica diferent quan fas la compra del supermercat? Quant has aconseguit estalviar en la teua compra? Deixa’ns el teu comentari més a baix.

Potser t’interesse:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo