Encara no tens el teu carnet jove? Serà perquè no coneixes tots els avantatges que t’ofereix aquesta targeta amb la qual estalviaràs diners i podràs gaudir de descomptes en moltíssimes activitats d’oci i culturals.

Avui t’expliquem 6 plans en els quals pots estalviar amb el teu carnet jove:

1. Show must go on

I després dels exàmens… Arriba l’estiu i comença l’època de concerts i festivals. A la Comunitat Valenciana som capdavanters en aquest tipus d’esdeveniments lúdics que congreguen a milers de joves de tot el món al voltant de la seua música favorita durant diversos dies.

Hi ha infinitat de concerts en els quals pots estalviar amb el teu carnet jove i per descomptat, és un dels plans estrela de l’estiu, així que no perdes l’oportunitat!

2. Carnet jove per amor a l’art

Com explicàvem en l’apartat anterior sobre el cinema, la cultura moltes vegades queda fora de l’abast dels públics mitjans. No obstant açò, gràcies al carnet jove anar al teatre, al ballet o a l’òpera ja no és un pla sol per als Very Important People.

La veritat és que hi ha una varietat increïble d’espais creatius, des d’un monòleg del teu humorista favorit a la tragèdia de Romeo i Julieta, passant per les ofertes més innovadores del microteatre o els matches d’improvisació.

3. Viatja amb el carnet jove

Moltes vegades alguns plans de viatge que ens semblaven fantàstics comencen a atabalar-nos pel seu cost i açò fa que ens replantegem si podem permetre’ns-els.

Un bon exemple d’açò és un viatge de ski amb els teus amics. Tots sabeu que serà divertidíssim i ningú se’l vol perdre, però un viatge a la neu és car. No obstant açò, amb la targeta jove pots estalviar moltíssim i abaratir costos de forfait, transport i allotjament en albergs juvenils.

4. Els addictes al cinema necessiten carnet jove

Aquest és un clàssic del carnet jove i segur que un dels descomptes més famosos que es poden aconseguir. A més, encara que l’IVA cultural va a tornar a baixar, durant diversos anys ha sigut un dels més elevats, al 21%, la qual cosa convertia el cinema en un servei de luxe per als quals estudien o estan començant a obrir-se camí en el món laboral.

Per açò, aquest descompte sempre ha sigut un dels principals reclams per a fer-se el carnet jove. A dalt la cultura!

El cas és que és una activitat diferent i divertida amb la qual pots sorprendre a la teua parella, passar una bona estona amb amics o distraure’t en plena època d’exàmens.

5. Pla intelectual per als dissabte de pluja

Moltes vegades deixem oblidats plans tan inspiradors com passar la vesprada en un museu, descobrir obres d’art, l’expressivitat d’uns altres i inspirar-nos per a desenvolupar el nostre costat més creatiu.

No obstant açò, tots tenim un costat més intel·lectual i encara que habitualment triem plans de carrer per a gaudir del bon temps o dels amics, la gran majoria dels museus ofereixen descomptes per a aquells visitants amb carnet jove, així que almenys, pot ser el pla perfecte per a una vesprada plujosa.

6. El transport public et pot portar molt lluny

Eres un explorador? T’agrada descobrir tot el que hi ha al teu al voltant? Si eres un dels que aprofiten els caps de setmana per a fer excursions a zones rurals, pobles, rutes de muntanya o fins i tot per a descobrir zones de la teua pròpia ciutat que tens poc explorades, el carnet jove és el teu millor aliat.

El transport és un altre dels descomptes més coneguts que pots aconseguir formant part del club i açò et permet moure’t de forma més ràpida i econòmica en el teu dia a dia, però també et dóna ales per a recórrer tots els llocs increïbles que tenim a prop.

Aconsegueix ací el teu Carnet Jove amb tots els avantatges de eCaixapopular →

I tu, coneixes altres plans per a estalviar amb el teu carnet jove? Explica’ns-ho en els comentaris ↓

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo