Ser posseïdor de la targeta jove té molts avantatges. Segueix llegint i assabenta’t de totes elles en aquest article.

El Carnet Jove és una Targeta de Dèbit a través de la qual els joves d’entre 14 i 30 anys (tots dos inclusivament) poden aconseguir grans avantatges i fer plans en els quals pots estalviar (és gratuïta, millors preus, descomptes, ofertes, facilitats de pagament, etc…) en utilitzar diversos serveis o adquirir determinats béns i productes.

Hi ha molts comerços que ofereixen descomptes als usuaris del Carnet Jove i que es poden consultar en la pàgina web del Ivaj. A més, prop de 50.000 entitats col·laboradores posen aquests serveis a la disposició dels titulars del Carnet Jove a Espanya i unes 200.000 en tota Europa.

El Carnet Jove té validesa en totes les Comunitats Autònomes i en 28 països europeus. Et dóna dret a obtenir descomptes en comerços, transports, museus, espectacles, esports, etc…, ja que existeixen una sèrie d’acords nacionals i internacionals que et permeten una mobilitat per les diferents Comunitats Autònomes i també per Europa.

Qui pot contractar el Carnet Jove?

Les persones amb edats compreses entre els 14 i 30 anys (tots dos inclusivament), tenint en compte el següent. Segurs associats a la targeta:

  • Segur gratuït d’assistència en viatges.
  • Si necessites assistència pots cridar les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, al 902 123 209 (des d’Espanya) o al 34 913 346 782 (des de l’estranger amb trucada de cobrament a destinació).
  • Cobreix l’atracament o l’espoliació de l’efectiu retirat en caixers automàtics.
  • Ús fraudulent i falsificació de targetes a partir de 150€, excepte en cas de custòdia indeguda del PIN.

Quins són les ofertes actuals del Carnet Jove?

Descomptes en cultura

En els principals teatres de la Comunitat Valenciana; el Teatre Rialto de València, el Teatre Arniches d’Alacant, el Teatre Flumen, el Teatre Principal de València, el Teatre Talia i el Teatre Olympia; podràs beneficiar-te de diferents descomptes a l’hora d’adquirir les teues entrades per als espectacles que ofereixen aquesta temporada. A més, en en el IVAM podràs beneficiar-te d’un 50% de descompte sobre l’entrada d’accés al museu.

Hola festival

No et pergues la cinquena edició del Festival Canet Rock 2018 que se celebrarà el 7 de juliol a Canet de Mar (Barcelona). Gaudiràs de dotze hores de música i festa fins que isca el sol.
Amb el Carnet Jove l’entrada et costarà 32€ (despeses de gestió de ticketing aparte), en lloc de 35€. A més, tindràs un 15% de descompte en la compra de marxandatge oficial de CanetRock.

Estalvi del 15% en transport

Amb el Carnet Jove, els teus viatges en el TRAM d’Alacant, amb el Bono Jove 10, tindran un descompte del 15%. També hi haurà un 15% de descompte en el TuiN Jove de Metre València.

Oftalmologia i cirurgía ocular

Si eres usuari del Carnet Jove pots beneficiar-te, juntament amb la teua família (pares, fills, germans i parella), d’avantatges en oftalmologia cirurgia ocular Abanzis.
Fes clic ací per a conèixer tota la informació sobre preus, cites i condicions per clíniques i tractaments

Més mobilitat per menys preu

Tag Travelling persegueix fer més fàcil la mobilitat dels joves. A través del seu canal jove podràs consultar ofertes i promocions dirigides als titulars del Carnet Jove. Habitualment pots aprofitar-te dels següents descomptes:

  • Fins a un 50% en bitllets a les illes Balears amb Trasmediterranea
  • 20% en assegurances de viatge
  • 10% en cursos d’idiomes en l’estranger
  • 10% en paquets de viatges propis i d’algunes majoristes de viatges

La vida sobre rodes

MOVUS, Solucions Innovadores de Mobilitat Urbana per a ciutats sostenibles, ofereix un 20% de descompte en les tarifes de bo MIBISI (Sistema Metropolità de Bicicleta Pública de València) en totes les localitats que comprèn el servei: Paterna, Torrent, Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet, Xirivella, Mislata i Catarroja.

Visita a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Amb el Carnet Jove podràs accedir al Hemisfèric (cinema IMAX, 3D i projeccions digitals), al Museu dels Ciències (innovador centre de ciència interactiva) i al Oceanogràfic (el major aquari d’Europa), beneficiant-te d’un descompte del 15% sobre la tarifa d’adult, en les entrades de dia, combinades o no.

A quines esperes per a fer-te amb el teu Carnet Jove? Has descobert ja alguna de les ofertes que t’hem explicat? Deixa’ns un comentari amb la teua experiència.

Potser t’interesse:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo