És temps de renovar-se i donar un impuls als teus plans d‘emprenedoria o als teus projectes més capdavanters. La formació sempre suma i mereix la pena invertir en un bon màster o curs formatiu. Apunta i troba el programa adequat per a tu.

Formació amb focus internacional

Les escoles de negocis imparteixen aquests programes o part d’ells en anglès. Aconseguir un excel·lent nivell d’anglès professional és imprescindible. D’aquesta manera et prepararà per a ser el candidat idoni en empreses multinacionals. Les eixides professionals són múltiples.

The Power MBA

És totalment online i ho pots fer al teu ritme, ja que n’hi ha prou amb quinze minuts al dia. Et convertiràs en un professional amb un perfil avui dia molt demandat amb una visió de negoci 360º. També està pensat per a les persones que desitgen emprendre amb el coneixement dels millors professionals i casos d’èxit. El seu preu és bastant assequible i adquiriràs una formació molt completa. Entre els objectius dels seus alumnes, el 35% vol emprendre en menys de 5 anys.

Grau en Lideratge Emprenedor i Innovació LEINN

LEINN és un grau de lideratge, emprenedoria i innovació de la Universitat de Mondragón, col·laborant amb Florida Universitària que compta amb un gran reconeixement a nivell europeu. Basat en un mètode educatiu finlandès, el títol està destinat a l’aprenentatge de capacitats d’emprenedoria i creació de nova empresa. Aprens a liderar equips i a moure’t en ambients multilingües innovadors. Des de Caixa Popular recolzem al cooperativisme i a la innovació participant mitjançant una prestació econòmica de 1.250 euros per alumne/a.

Executive Màster in Business Analytics – EMIBA- ESADE

L’objectiu del màster és aprendre sobre la intel·ligència i analítica del Big Data i com utilitzar-la. S’aprenen habilitats de lideratge per a integrar tota l’estratègia en l’empresa. Es participa en casos pràctics sobre l’aplicació de l’analítica en el desenvolupament del nou negoci. S’aprenen formes de liderar i de realitzar contactes de futur internacionalment incloent una setmana en una Escola de Negocis de prestigi a EUA.

Segons l’Observatori de Empleabilitat i Ocupació Universitaris (OEEU), més del 50% dels estudiants de màster troben el seu primer treball abans dels 6 mesos després d’haver-se titulat.

L’educació addicional és una aposta per al teu futur professional.

Ara ja tens més idees per a escollir on vols formar-te. T’ha sigut d’ajuda?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo