Vols buscar treball, però no saps com fer-ho per a tenir èxit en la teua cerca? Has pensat a usar el teu propi mòbil per a aconseguir la teua ocupació ideal? Avui t’expliquem quines són les 6 eines online per a trobar ocupació de forma eficaç.

Existeixen una gran quantitat d’eines digitals que et permetran accedir a diferents ofertes i contactar amb les pròpies empreses. T’ho expliquem a continuació. Aquestes són les 6 eines per a cercar aqueix treball que tant desitges:

1- Nova funció de cerca d’ocupació de Google

Des del mateix cercador, Google ofereix als usuaris la localització de diferents ofertes de treball. En concret, aquelles que més se cenyisquen a les seues necessitats. Per la seua banda, les empreses podran contactar amb possibles candidats que es sumen a la plantilla de l’entitat.

Diferents portals com Linkedin, Opcionempleo, Asempleo, Jobatus o Buscadordetrabajo.com s’han unit a la iniciativa. Google s’encarrega de remetre al contingut dels seus webs a través del seu mateix cercador.

A més, es pot definir determinats filtres com a categoria, ubicació, data, el tipus d’empresa o contracte.

2- BeBee

Es tracta d’una plataforma per a difondre la marca personal. BeBee és una eina que permet que la gent es promocione cap a empreses, clients i diferents mitjans.

Una aplicació útil per a crear xarxes de contactes basades en interessos comuns, tant personals com a professionals. D’una banda, apareixen els panals, que es divideixen en diferents grups d’interès per categories professionals.

I, d’altra banda, estan les abelles, per a cercar a persones en concret que formen part de la plataforma. Al seu torn, permet la cerca de diferents ocupacions, unint a persones i empreses.

3- InfoJobs

InfoJobs és una aplicació per a cercar ocupació que compta amb més de 5 milions de descàrregues. No s’especialitza en cap sector, ja que es poden trobar tot tipus de treballs i empreses.

Té una gran varietat de filtres per a cercar l’ocupació que millor s’ajuste a la teua: localització, àmbit, estudis, experiència o tipus de contracte.

Una vegada et registres, t’ofereix una newsletter que t’avisa de les noves ofertes recomanades segons les teues cerques anteriors. T‘informa de quan les empreses visiten el teu perfil i veuen l’estat de la teua candidatura.

4- Indeed

Indeed és una altra de les aplicacions més usades, amb 50 milions de descàrregues i ofertes de tots els sectors. A través d’un disseny senzill, permet a les persones publicar el seu currículum i a les empreses publicar els diferents llocs de treball que necessiten.

diferents filtres per a fer més fàcil la cerca de l’ocupació que necessites i també permet el seguiment de la candidatura.

5- Corner Job

Aquesta aplicació té un ús fàcil i adaptat al tipus de perfil de l’usuari. Corner Job té un xat de benvinguda que explica com funciona i pregunta a la persona interessada els seus interessos i la seua situació en l’actualitat.

No té una àmplia varietat quant a filtres. No obstant açò, la personalització en les ofertes que s’ofereixen permet trobar l’ocupació que cerques de forma còmoda.

A més, permet a les empreses connectar directament amb els candidats a través d’un xat. Una manera interactiva per a accelerar el procés de selecció.

6- Job Today

Job Today facilita la conversa entre empresa i candidat a través del seu xat. Es pot parlar directament amb l’empresa i així resoldre els dubtes.

tres tipus de filtres per a facilitar la cerca: localització, categoria i paraules clau.

Ara ja podràs trobar la teua ocupació ideal a través del teu mòbil. Una simple cerca per a trobar centenars d’ocupacions relacionades amb el teu sector.

Quines eines sols usar per a cercar treball? Coneixes alguna altra aplicació? No dubtes a compartir-ho amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo