Si encara no t’has decidit pel sector tecnològic, no ho deixes passar i informa’t de les empreses emergents

Invertir en tecnologia és sinònim d’èxit. I açò es deu al fet que, des de fa alguns anys, experimenta una tendència alcista en el mercat borsari, considerant-se el sector d’Europa que millor es comporta. Resulta imprescindible no apartar mai la mirada del sector tecnològic.

Com a exemple, el que presenten el conjunt d’empreses denominades FAANG (Facebook, Apple, Amanzon, Netflix i Google) que durant els dos últims han marcat en borsa la dominació pràcticament absoluta del sector de la tecnologia.

Què he de saber abans d’invertir?

Si t’has plantejat invertir, és important que conegues el sector, d’aquesta manera, et resultarà més fàcil l’anàlisi i la comprensió del projecte. A més, tenir clara una estratègia et farà desenvolupar tàctiques específiques per a aconseguir el teu objectiu.

Perquè ningú vol quedar-se arrere en aquest entorn de constant cerca, transformació, interconnexió, aparició de nous dispositius i funcionalitats del sector tecnològic.

Quins són els sectors tecnològics en els quals invertir?

1. Educació Digital

L’educació ja és digital gràcies a les noves tecnologies que han afavorit el canvi. Moltes empreses ofereixen serveis d’estudi a través d’Internet com una mena de webinars, cursos, graus i postgraus.

Ja no és necessari que l’alumne acudisca al centre per a aprendre els coneixements, sinó que ho fa des d’un ordinador a casa. El negoci és molt atractiu així perquè és més accessible per a tots. També les acadèmies d’idiomes i centres formadors integren aquesta tendència a poc a poc.

2. Nanotecnologia

Aquesta tecnologia se centra en materials microscòpics i manipulació d’estructures moleculars i àtoms. Gràcies a ella, la innovació ha aconseguit nivells sorprenents fins ara, sobretot en l’àmbit sanitari, i s’espera seguisca que aquesta tendència en un futur.

3. Fintech

Es refereix a la tecnologia aplicada al món financer, que no ha parat de créixer. La inversió per part de les empreses en aquesta tecnologia és molt alta, i s’espera que continue així, gràcies a la consolidació d’empreses del sector i confiança de molts usuaris. Aquest grup combina bancs, serveis financers, mitjans de pagament, segurs…

4. Telefonia Mòbil

Forma part de les nostres vides. El smartphone ho utilitzem para quasi tot, ja siga de forma personal o professional. Emprem el mòbil per a fer trucades, enviar missatges, connectar-nos a Internet, escoltar música, descarregar aplicacions…

Encara que les empreses tecnològiques continuen innovant, cada vegada ixen al mercat nous models millorats, el sector té molt camí que recórrer encara.

5. Automòbils elèctrics

La tecnologia de l’automoció porta desenvolupant i realitzant proves, algunes ja existents, com el cotxe elèctric amb conductor, des de fa alguns anys. La previsió per a un futur és que, després del creixement del mercat, els cotxes puguen circular sense conductor.

6. Legaltech

Un altre dels focus on poder invertir són les tecnologies aplicades a les signatures i els despatxos professionals. Açò és, els sistemes d’emmagatzematge en el núvol, els programes avançats de creació de textos legals i les eines de gestió. Ja hi ha països amb aquesta tecnologia ben consolidada.

7. Intel·ligència Artificial

És la tecnologia que acapara tota l’atenció del teixit empresarial. Avui dia, es parla d’ella per a fer referència a la robòtica, automatització, big data i altres innovacions tecnològiques. Però hi ha molt més que encara no ha emergit. En aquesta categoria podem incloure els cotxes sense conductor, la robotización de treballs, l’anàlisi predictiva, etc.

Has invertit ja en algun sector? Quins són les teues preferències? Deixa’ns el teu comentari!

Potser t’interesse:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo