Has decidit invertir els teus diners en borsa, encara que no saps si estàs realitzant una correcta gestió. Avui parlarem sobre aquelles accions que no has de realitzar amb l’objectiu d’obtenir èxit en les teues inversions.

No saps si ho estàs fent bé? Aprendre a invertir no és una tasca fàcil. Quan una persona s’endinsa en el món de la borsa pot tenir certs errors.

Aquests són els 9 errors que no has de cometre:

1- Invertir tots els teus diners
No has de pensar que quanta més quantitat invertisques, més rendibilitat aconseguiràs. Primer has d’analitzar quin és el teu capital disponible. És a dir, aquell que no vas a necessitar en un llarg període de temps.
Hem de mantenir un fons d’emergència en el cas que tinguem despeses d’última hora.

2- Triar un mercat en alça
Un altre dels errors de l’inversor principiant és escollir una inversió quan està en el seu moment més àlgid. Si açò ocorre, pot comportar una pèrdua dels diners.

3- Comprar valores quan estan en mínims històrics
Cal anar amb compte. Invertir en aquest tipus de valors que presenten mínims històrics pot dir que la companyia no travessa una situació financera adequada. Una de les possibilitats pot ser la fallida de l’empresa, per la qual cosa implica un cert risc.

4- Apostar por un únic títol
El perill augmenta si destines els teus diners a una mateixa empresa. Els analistes recomanen que es diversifique en diferents organitzacions per a disminuir el risc de perdre tota la quantitat.

5- Tenir l’objectiu en sectors que són tendència
Pensar que la millor solució és escollir a les empreses que estan de moda és un error. Els seus valors són molt invariables, no saps quan pujarà o baixarà, per la qual cosa és molt perillós per a inversors que estan començant.

6- La immediatesa: pensar en el curt termini
El principal propòsit és centrar-te en empreses que tinguen estabilitat i donen una rendibilitat a la inversió. És imprescindible que t’enfoques en el llarg termini a causa que com a mínim els resultats els obtindran entre 4 i 5 anys.

7- No tenir en compte el cicle econòmic
El mercat de valors i l’economia passa per uns determinats cicles econòmics, vinculats a la situació actual del sistema monetari.
Per tant, s’ha d’analitzar el sector i el moment en què es va a realitzar la inversió. És important triar el moment adequat.

8- Deixar-te portar per les opinions de mitjans de comunicació
Les recomanacions d’analistes i mitjans de comunicació no ha de ser un dels factors decisius en l’elecció del títol.
Quina és la raó? L’anàlisi dels mitjans tendeix a ser superficial, mentre que el dels analistes sol estar condicionat pels interessos empresarials.

9- No t’obsessiones amb l’evolució de la inversió
Consultar cada hora l’estat actual de la inversió no és aconsellable. Resulta important estar al tant dels teus diners fins a cert punt. Una vegada al dia és suficient.

Aquests són els principals errors en els quals no has de caure quan comences el teu camí en la borsa. D’aquesta manera, obtindràs rendibilitat i èxit en les teues actuals i futures inversions. Si vols tenir més informació sobre els valors mercantils que pots invertir amb Caixa Popular, pots accedir al al Portal de Serveis.

Estàs començant a invertir i t’has trobat amb algun d’aquests errors? Si veus algun error que siga necessari esmentar, explica’ns-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo