El concepte Coworking ha revolucionat la forma de treballar i ha despertat l’interès de moltíssims joves per compartir espais, coneixement, contactes, idees i estratègies.

A més, treballar en un coworking suposa estalviar diners en el lloguer del teu espai de treball i evitar treballar de forma aïllada o a casa, el terror dels autònoms i emprenedors.

El coworking avui dia ja és moda i les principals ciutats d’Espanya compten amb espais de disseny, adaptats a les necessitats de diferents sectors i que afavoreixen la concentració, el networking i el treball en equip. Avui et recomanem els nostres espais favorits de coworking a València:

1. The social nest

The social nest és el primer hub d’innovació i emprenement social de València. És l’espai perfecte per a tots aquells que tinguen en ment la millora social com a element vehiculador de les seues noves idees.

L’objectiu de l’espai és impulsar el treball col·laboratiu entre emprenedors, social startups, inversors, empreses, mentors i administració pública per a finalitats beneficioses per a la societat.

Aquest coworking ha construït una comunitat en la qual l’objectiu és l’impacte positiu de les idees, i realitzen activitats, col·laboracions i workshops per a compartir el coneixement i les idees entre tots els professionals i emprenedors de la comunitat.

2. Wild, el club de los que aman lo que hacen

L’equip d’aquest coworking situat en ple barri del botànic assegura que aquest no és un coworking a l’ús, i que en aquest espai, professionals de diferents sectors li fan l’amor al seu treball.

Aquest lloc destaca per la seua estètica moderna, el seu estil nòrdic i el seu ambient relaxat, que afavoreixen la cocreació de projectes i idees, les relacions entre els professionals en els diferents espais comuns com la terrassa, la cuina o la sala polivalent i el valor que donen al capital humà.

3. Mosaico: crea. Connecta. Creix.

Mosaic és un espai purament valencià, la personalitat del qual està precisament en aquells sòls de fang en forma de mosaic. Aquest coworking situat a escassos metres de la Plaça de l’Ajuntament segueix el principi de Do it together, convertint-se en un lloc per a fer i créixer conjuntament formant un mosaic.

A més, organitzen cursos, tallers, hackathons… Us deixem una vista en 3D per a que pugueu percebre com us sentiríeu treballant ací.

4. Nolich, el primer coworking a València especialitzat en l’audiovisual

Nolich és un espai trencador i molt creatiu en ple barri de Russafa. És un coworking especialitzat en el sector audiovisual i compta amb plató, sales de postproducció, espais per a esdeveniments i formacions, projector, recepció i molts altres serveis.

L’objectiu de Nolich és posar el seu espai al servei de les teues idees i crear sinergies entre professionals del cinema, la TV i la publicitat.

5. Botani.co, el coworking verd de la ciutat

El coworking Botani.co és un espai situat al costat del jardí botànic i la terrassa del qual dóna a aquest pulmó verd de la ciutat. Els seus usuaris disposen d’un espai per a aparcar les seues bicicletes i amb uns espais comuns que afavoreixen el diàleg i la comunicació entre emprenedors.

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.

6. Vortex, un epicentro de ideas

Aquest coworking situat en el revaloritzat barri del Cabanyal, a escassos metres de la zona d’incubadores empresarials més potent del país, té una oferta original i enriquidora. Vortex té un lluminós pati interior, un espai per a organitzar esdeveniments i organitza esdeveniments de networking a sovint.

A més, amb la platja molt a la vora, Vortex té dutxa i vestuari en les seues instal·lacions, la qual cosa motiva als seus usuaris a eixir a córrer per la platja per a desconnectar de tant en tant i gaudir de l’entorn en el qual es troba.

7. Tamtam, el bar de moda de Benimaclet reconvertit en espai de treball

El coworking Tamtam va ser durant anys un dels bars de moda de Benimaclet per la seua ubicació immillorable i la enfiladissa del seu pati interior. Després de passar uns anys tancat, els seus amos han apostat per la creació d’un espai de treball comú i fusió d’idees.

A més d’estar en una antiga casa de poble de Benimaclet i de comptar amb una terrassa excepcional, Tantam ofereix una borsa de treball perquè els usuaris aconseguisquen més clients i un ambient distès i jove en un dels barris de moda de la ciutat.

8. Tiovivo, una persona per a cada perfil professional

El coworking Tiovivo Creatiu és segurament un dels més moderns de València, per la qual cosa no és d’estranyar que estiga situat en el cèntric barri de Russafa. L’objectiu d’aquest espai creatiu és que cada ‘tiovivers’, com s’autodenominen, tinga un perfil professional diferent perquè tots puguen ajudar-se entre tots i oferir projectes sòlids.

9. El Molí Lab, el coworking més hippie

El Molí Lab és un dels coworkings més grans de la zona. Està una mica allunyat del centre, no obstant açò, açò li permet oferir un entorn molt agradable, ampli i diàfan. Les terrasses, el jardí, el pàrquing i els espais compartits són els grans avantatges que ofereix aquest espai.

A més, hi ha pàrquing per a bicicletes, les mascotes estan permeses i s’organitzen tallers i classes de diferent tipus, com per exemple, de ioga.

10. Way Co, coworking y asesoramiento empresarial

Way Co és un dels coworkings més grans i coneguts de València. Compta amb una terrassa meravellosa que afavoreix l’organització d’esdeveniments i el networking entre coworkers.

La gran basa d’aquest centre és la possibilitat de rebre assessorament per a diferents àrees del teu negoci, alguna cosa que, com tots els emprenedors sabran, en ocasions es converteix en alguna cosa molt necessari.

L’equip de màrqueting i legal de Way Co es posen al teu servei per a ajudar-te a resoldre els teus dubtes, mentre que hi ha un servei de coaching que t’ajudarà a complir els teus objectius.

I tu, has treballat en algun coworking o estàs pensant a fer-ho? Pots recomanar algun altre coworking a València? Dis-nos-ho en els comentaris ↓

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo