Al llarg de tot l’any pots assistir i participar en activitats dedicades al món emprenedor. Seleccionem algunes dates de la segona meitat de l’any.

El centre Europeu d’empreses Innovadores CEEI de València acull multitud d’esdeveniments al llarg de l’any. Es tracta d’una comunitat d’emprenedors, pimes i startups en la qual pots trobar notícies d’actualitat, agenda, recursos, multimèdia, enllaços, networking, contactes, etc.

És una entitat que s’encarrega de promoure el emprendedurisme i la innovació recolzant la creació d’empreses innovadores, la seua consolidació i creixement. Encara que existisquen llibres que ens ajuden a emprendre amb intel·ligència, gens millor que el reciclatge i l’assistència a activitats en les quals professionals del sector ens ajuden, assessoren i escolten els nostres problemes per a trobar solucions de millora.

Quins cursos i tallers per a emprenedors hi ha actualment?

1. Rellança la teua Startup

Si has engegat el teu negoci i no acaba d’arrancar, o has creat una empresa i no aconsegueixes els resultats previstos, aquest és el teu taller. Un grup d’experts et mostraran diverses propostes el pròxim 6 de juny, que t’ajudaran a aconseguir millors resultats per al teu startup amb una major retorn.

De manera gratuïta, t’ajudaran a detectar i analitzar els problemes, així com dissenyar i implementar les possibles solucions. A més, utilitzant diferents metodologies de desenvolupament i cercant finançament de possibles ajudes i subvencions, podràs donar amb la clau per a rellançar el teu negoci.

2. Design Thinking

Aquest curs de vuit hores dividit en dos dies, el 7 i el 14 de juny, t’aportarà com a emprenedor, una visió sobre com desenvolupar una idea mitjançant l’ús del procés de disseny Design Thinking. Es tracta de desenvolupar una idea de negoci innovadora, des de la identificació d’oportunitats i punt de partida, fins a la generació de solucions reals.

A més, es donarà importància a la introducció de la persona com a eix principal i punt de partida, en la seua consideració en el desenvolupament de noves oportunitats. Aprofita l’oportunitat d’aprendre a buscar solucions als problemes i reptes empresarials amb un sistema altament efectiu.

 

3. Dissenyant una Estratègia de Vendes infalible i predictible

De la mà de Javier Echaleku, aquest taller pretén desenvolupar una estratègia bona de vendes, en la qual es treballe de forma dinàmica i en grup per a poder tenir una visió global. Per a açò, és imprescindible conèixer el doble embut de vendes en el qual es reflecteixen les fases de captació, fidelització i increment dels clients.

El taller se celebrarà el pròxim 12 de juny, i té un apartat teòric i un altre pràctic en el qual es treballarà sobre un cas real per a debatre-ho i definir una estratègia de vendes concorde al tipus de client.

4. Claus d’èxit per a emprendre

Si t’has plantejat en alguna ocasió treballar pel teu compte i muntar el teu propi negoci, aquesta és la teua cita, en la qual experts del CEEI València s’encarregaran d’asseure les bases per a accelerar el procés de convertir la teua idea en una empresa. Realitza un test previ de l’emprenedor abans d’assistir a la jornada gratuïta el pròxim 20 de juny.

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.

5. Com fer un Pla Estratègic de Màrqueting de Continguts

Curs de 16 hores que comença el dia 3 de juliol i està dirigit a professionals del Social Media, periodistes i bloggers que sàpien comunicar a través de xarxes socials.

Té com a objectius ajudar a les empreses a establir una presència digital adequada, ajudant-los a saber crear un pla de continguts que s’adeqüe al posicionament de la seua marca, identificant i definint els diferents públics als quals es dirigeix, saber què continguts publicar, la creació de calendaris o el monitoratge de les accions.

Has participat en algun esdeveniment com a emprenedor? Explica’ns la teua experiència!.

Potser t’interesse:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo