Si estàs pensant a alçar el teu propi negoci o ja ho has fet i estàs en el procés inicial, llegir sobre emprendre no solament et resultarà útil per al teu negoci, sinó també per a conèixer experiències d’altres emprenedors reeixits.

Per açò, avui us recomanem una llista dels 5 llibres que tot emprenedor ha de conèixer.

1.- Hagámoslo

Optimista, inspirador i motivador. Així és el llibre escrit pel fundador de Virgin, Richard Branson. Entre les seues pàgines trobarem nombrosos exemples amb una mateixa conclusió: tot és possible.

A més, en “Hagámoslo” l’autor ens explica dades sobre la seua vida privada, la creació de Virgin i com portar els negocis al següent nivell, mentre descobrirem interessants consells, dites inspiradores i la història de persones extraordinàries.

2.- Cambia el chip

La resistència al canvi és un dels problemes més comuns, ja que els nostres costums ens reconforten i ens fan sentir en una zona de confort. Els germans i psicòlegs Chip i Donen Heath ens expliquen en aquest llibre com eradicar la por al canvi.

Agradable i amb una postura argumental de solidesa, aquest llibre ens ajudarà no solament a afrontar els canvis, sinó a saber com fer-ho adequadament.

3.- Les 21 leyes irrefutables de liderazgo

Ser emprenedor o empresari és sinònim de lideratge i per açò, John Maxwell ens planteja les regles necessàries per a convertir-nos en un líder influent.

D’una forma amena, aquest llibre ens planteja cada capítol una llei necessària per al lideratge, acabant sempre amb una aplicació pràctica perquè el lector es realitze i es conteste preguntes. Mentre, podrem descobrir històries reals sobre líders com JFK o la Mare Teresa que podrem aplicar a la nostra empresa.

4.- La vaca púrpura

Escrit per un dels grans referents del màrqueting, Seth Godin, aquest llibre ens demostra la gran saturació publicitària actual. Per a açò, se serveix de la metàfora de vaques porpres com a exemplificació de la quantitat de missatges comercials als quals estem exposats.

Així, Set Godin ens convida a canviar la visió sobre el màrqueting tradicional de les organitzacions, animant-nos a crear productes extraordinaris, que interessen als usuaris i per tant, destaquen sobre els ja existents en el mercat.

5.- El manual del emprendedor

Steve Blank, empresari i acadèmic de Silicon Valley de reconegut prestigi internacional, ens ofereix una sèrie de característiques comunes entre els negocis d’èxit amb una metodologia precursora enfocada als esforços cap als clients.

Són molts els experts que consideren aquest llibre com un dels manuals de referència per als emprenedors i és que, sens dubte, és un bon llibre al que recórrer durant el procés de desenvolupament i creixement d’una empresa.

Vols saber més sobre emprenedors? No deixes de seguir el nostre blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo