Vols conèixer els projectes més innovadors de Lanzadera d’enguany?

Reservar un interrail amb avió, llogar el teu propi vaixell o comprar un rellotge amb un renovat disseny i a baix cost. Aquestes són algunes idees que han engegat joves emprenedors en fundar la seua pròpia companyia.

El sector emprenedor valencià està agafant impuls. Naixen startups amb noves idees, cada vegada més creatives, útils i diferents. Avui et parlem de les 8 startups de Lanzadera que han sigut escollides com els projectes més innovadors en aquest 2018.

Com traballa Lanzadera?

Lanzadera busca crear empreses eficients, que aporten valor social i que ho facen implantant un model empresarial sòlid. Instal·lada en la Marina d’empreses del port de València, la plataforma d’assessorament a idees emprenedores ha ajudat a 210 startups a establir-se en el mercat empresarial i ha creat fins a 420 ocupacions.

El programa Lanzadera ofereix assessorament, finançament i una formació durant 9 mesos per a desenvolupar el projecte. Una manera d’ajudar a joves emprenedors a iniciar la seua empresa i consolidar-la en temps rècord.

Quins són les startups amb més projecció en 2018?

  1. Boatjump

Aquesta empresa fundada per tres joves, Jaime Encalla, Alfonso Pastrana i Pablo Ruibal, ha creat un portal online per a que llogar un vaixell siga més senzill.

Posa en contacte a propietaris de vaixells i persones interessades per a llogar-los temporalment. Així, qualsevol persona interessada en la nàutica pot gaudir de l’experiència de llogar un vaixell al millor preu a través de la cerca i reserva online.

  1. Panapop

La startup creada per una estudiant d’arquitectura, Cristina Vidal, i un fisioterapeuta, Jaime Hernández, es dedica a la venda de rellotges ‘fast fashion’. Dissenyats a València i fabricats a Xina, segueix l’estratègia de Hawkers.

Es basa en la promoció a través de xarxes socials com Facebook i espera expandir-se de forma internacional al mercat italià i portuguès.

  1. Fabulist Travel

Fundada per Ana Olmos i Estefanía Olmos en 2016, ofereix paquets de viatges temàtics per a famílies amb xiquets.

S’encarreguen d’organitzar experiències per Europa per a famílies i poder triar unes vacances adaptades als teus fills, així com viatges temàtics –Harry Potter, Lego o Peppa Pig- que encantaran als més xicotets de la casa.

  1. Airhopping

I si connectes diferents vols per a fer un interrail amb avió? Aquesta va ser la idea de Carlos Montesinos i Gonzalo Ortega. Airhopping ofereix una manera diferent, còmoda i barata per a viatjar a diferents destinacions d’Europa en una única experiència.

De forma online, pots descobrir tots els vols directes de les destinacions que tries, t’ofereixen els mateix dies en cada destinació amb l’eixida i volta a la ciutat d’origen que vulgues. Al mateix temps, pots afegir els allotjaments que t’interessen.

  1. Play&Go experience

L’aplicació mòbil creada per Jordi Díaz, Daniel García, Marcos García, Santiago Moreno, Carles Pons i Néstor Ferrando millora l’experiència de l’usuari.

Utilitza la gamificació, la geolocalització i la realitat augmentada.

  1. Lamburguesa

Es tracta d’una cadena d’hamburgueses que ha sigut fundada per Pablo i Salva Martínez. Ofereix un producte de carn de boví nacional que s’elabora diàriament en les seues cuines, on s’utilitza la graella de carbó per a donar un sabor autèntic.

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
  1. WiTraC

És una empresa que s’encarrega d’oferir millores en les operacions industrials i de logística gràcies a la localització, monitoratge i control a temps real. Els emprenedors Javier Ferrer i Pep Pons.

Ofereixen un sistema perquè les empreses aconseguisquen reduir errors i així augmentar la productivitat, l’eficiència i l’automatització.

  1. MMARTYNICA

L’emprenedora María Martínez reinventa el calçat tradicional de Menorca, les menorquines. Recupera la sola de pneumàtic reciclat i renova el disseny amb materials de qualitat.

Aquestes són les 8 startups que són un bon exemple de empreniment i d’inspiració. Totes elles, que han sigut fundades en la capital valenciana, tenen alguna cosa en comú: són projectes fundats per joves que es desenvolupen en el món digital.

Què et semblen aquests nous projectes? Penses que les noves tecnologies ajuden a crear negocis d’èxit? Explica’ns-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo