Les fintech a Espanya s’intenten fer lloc en el sector financer i es troben amb el gran repte comú, de fer de la banca nacional, un sector modern i digitalitzat.

El panorama actual s’ha reinventat en una banca online accessible per a tots que permet realitzar qualsevol operació sense complicacions. Les fintech es troben amb un entorn en el qual bancs tradicionals com Caixa Popular ja es troben digitalitzats. Ara el sector financer posa a la disposició del públic una gestió senzilla. Disponible des del teu smartphone.

Aquestes startup es posicionen en el mercat i molts inversors entren ja en joc. Un nou escenari sens dubte, interessant però encara poc madur. Et parlem de les diferents fintech que operen a Espanya.

Les fintech a Espanya

La seua presència a Espanya creix sense parar. L’imparable ús del smartphone i la proliferació dels negocis online són essencials per a donar pas a aquests nous models. La grandària del sector financer en el nostre país ofereix moltes possibilitats. Les startups han vist una clara oportunitat en aquesta tendència creixent.

Una fintech per a cada operació

  • Aquelles que més estan creixent són les destinades a realitzar transaccions. Cada vegada més startups competeixen en aquest sector.
  • Moltes fintech gestionen l’ús del Big Data, la multitud de dades disponibles en la xarxa ajuda a aquestes empreses a conèixer tot sobre cada usuari de manera que puguen oferir els seus productes i serveis totalment adaptat al comportament i necessitats de cada client.
  • Les plataformes dedicades al crowlending són unes altres de les fintech que estan experimentant major creixement. Aquestes posen en contacte a empreses i xicotets prestadors i inversors, acordant un tipus d’interès ponderat i ajustat a les característiques del receptor. Amb Zank xicotets inversors acorden un tipus d’interès just amb aquells que necessiten finançament.

La banca tradicional online i modernitzada

Les fintech entren fort però encara tenen molt camí per recórrer. Aquestes al cap i a la fi no són un banc. No estan regularitzades de la mateixa manera i no ofereixen la possibilitat de realitzar totes les teues operacions. La clau està en saber col·laborar i integrar-se. De fet, açò pot ser una oportunitat per a la banca. El sector financer es nodreix de les noves tecnologies.

Caixa Popular t’ofereix la possibilitat de realitzar tots els teus moviments online des de la mateixa plataforma. Disposem de la garantia de ser una entitat financera amb experiència.

Per què una fintech per a la meua empresa?

Són 100% online i no hauràs de perdre el temps en els teus desplaçaments. Caixa Popular et brinda l’oportunitat de realitzar les teues gestions online. Reuneix innovació i experiència. La innovació pròpia de les fintech amb l’estabilitat d’una entitat madura i segura. La barreja perfecta per a l’èxit en les teues finances.

Et pot interesar:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo