Les principals acceleradores internacionals mostren algunes de les idees de negoci originals de les quals, en molts països, encara no s’han fet ressò per a adaptar a les seues empreses.

Són interessants startups, moltes d’elles en desenvolupament, que suposen òptimes opcions per a incloure a les importacions tecnològiques d’un país.

1 Pawprint

Pawprint és una aplicació encarregada de vetlar per la salut de la teua mascota.

El seu principal objectiu és facilitar la cura dels peluts de la casa mitjançant un exhaustiu registre del seu estat.

L’app permet portar un rigorós control de les vacunes, les necessitats de les mascotes i accedir a consells de veterinaris experts.

A més, aquesta informació pot compartir-se fàcilment, sobretot, en aquells moments en els quals hem de deixar a la nostra mascota a càrrec d’una altra persona.

Sens dubte, és una idea de negoci original per a importar i aprofitar els seus beneficis.

2. Fleek. de

Fleek. d’és un filtrador de blogs de moda encarregat de seleccionar, d’entre la multitud de contingut generat pels bloquejos d’aquest sector en Internet, aquells que més s’ajusten al perfil de l’usuari.

Es tracta d’una startup danesa que, a més de filtrar per marques i estils de moda, també posa en contacte a blogggers aspirants a convertir-se en grans influències amb el seu públic objectiu, és a dir, aquell que comparteix els seus gustos i preferències per un estil de moda.

D’aquesta manera, els bloggers aconsegueixen també, monetizar els seus continguts en la xarxa.

3. Ideal Flatmate

Per a tots aquells que acostumen a compartir pis, una de les idees de negoci originals és Ideal Flatmate, que té la finalitat d’aparellar, segons estils vida, a aquelles persones que millor s’adapten per a conviure.

Ideal Flatmate utilitza algorismes que, mitjançant l’anàlisi de la informació que prèviament han facilitat els usuaris, troba el company de pis ideal.

4. Hello Kip

Es tracta d’una aplicació per a la gestió de la teràpia amb el teu psicòleg.

Hello Kip és un mètode revolucionari de comunicació entre els psicòlegs i els seus pacients, que els permet mantenir una àmplia relació.

Mitjançant aquesta app, el professional és capaç de fer un seguiment fidedigne de l’estat mental dels seus pacients i poder ajudar-los a millorar els seus hàbits de vida.

A més, en treballar amb tanta informació, compartida a través de l’aplicació, el terapeuta és capaç d’organitzar sessions molt més productives i beneficioses per als seus pacients.

5. The Farmer’s Dog

Una altra de les idees de negoci originals i relacionada també amb la salut de les mascotes, és The Farmer’s Dog, un ecommerce que comercialitza els aliments més frescos i saludables per als peluts.

Mitjançant un model de subscripció, el client contracta un servei de menjars dissenyats específicament per a l’edat, pes i grandària de cada mascota.

The Farmer’s Dog utilitza ingredients naturals per a la confecció d’una dieta sana i equilibrada a força d’espinacs, titot, carlotes o bròcoli, entre altres.

No obstant açò, no és l’única empresa preocupada per l’alimentació dels animals, ja que The Honest Kitchen, constitueix una alternativa als productes de supermercat mitjançant aliments frescos, encara que deshidratats.

Ambdues importacions serien bones opcions en satisfer i optimitzar l’alimentació i, per tant, la salut de les nostres mascotes.

6. FlexReceipts

Aquesta idea emprenedora posa fi als interminables tiquets de compra i els substitueix per còmodes resguards digitals.

Es tracta d’una aplicació, els destinataris de la qual són els comerços físics, encaminada a preservar els recursos del nostre planeta amb l’estalvi massiu de paper.

A més, aquesta eina digital proveeix als clients d’un coneixement íntegre de les seues compres, despeses i ofereix la possibilitat d’efectuar compres creuades.

Perquè el seu ús es faça efectiu, cal que el client descarregue l’aplicació.

Un senzilla tasca, la parell que temptadora, mentre que ens ajuda a evitar acumular incomptables i ancestrals tiquets de compra per a justificar, precisament, la compra d’un producte o servei.

7. Anken: oficines sostenibles

De la mà de l’arquitecte espanyol David San Román, en Shanghái, s’ha implantat un nou disseny d’oficines.

Comencen amb la compra i adaptació d’edificis perquè siguen sostenibles i respecten el medi ambient.

A més, amb aquest particular disseny, també s’aprofiten els espais lliures i buits per a incorporar elements naturals, que si bé, ajuden a millorar la salut dels empleats.

8. Darby smart

Una de les idees de negoci originals perfecta per a importar és aquesta aplicació per a autodidactes, amb estupendes explicació sobre múltiples sectors, des de decoració, cuina, jardineria o moda, entre uns altres.

Darby smart es compon de nombrosos videos carregats d’inspiració, la durada de la qual va de 30 segons fins a 20 minuts, fets per coneguts youtubers o persones anònimes.

Una de les importacions a considerar a causa de l’auge del conegut “Do it yourself”.

9. Debut per a la selecció del talent

Debut és una startup britânica encarregada de selecionar nous talents per a grans empreses somo L’Oreal o Microsoft.

El particular i curiós d’aquesta idea, és que empra ni més ni menys que videojocs, per a avaluar les habilitats dels candidats al lloc de treball.

En aquests peculiars processos de selecció es mesuren els reflexos i la capacitat espacial, entre uns altres, dels universitaris, que mitjançant processos de selecció tradicionals no es podrien valorar.

Sens dubte, Debut ofereix una vertadera transformació en la selecció del talent jove, que es complementa amb iniciatives com Sqore i Joinkoru.

Sqore, empra concursos per a la contractació de joves talents, i Joinkoru s’encamina a predir el redimint dels candidats invertint l’ordre establit en els tradicionals processos de selecció.

Diverses idees de negoci originals que recolzen el progrés i l’eficiència del treball, molt útil, sobretot, quan es treballa amb persones.

10. ShearShare

Una de les importacions a considerar és aquesta magnífica idea d’empresa encaminada a optimitzar els salons de bellesa.

ShearShare proposa un nou mètode de treball col·laboratiu, en el qual els freelancers puguen disposar de salons de bellesa per a atendre als seus clients, quan aquests no estiguen plens.

És una genial idea, ja que satisfà la massiva demanda d’aquest tipus de serveis i fa guanyar tant al saló, pel lloguer de part del mateix, com al professional de bellesa, en donar-li la possibilitat de desenvolupar el seu treball en un espai òptim i adequat per a açò.

Quina idea et sembla més original? Quina implementaries?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo