Obrir un negoci propi és el somni de molts, però solament accessible a autèntics esperits emprenedors.

Si tens talent en una branca especialitzada, vols acabar amb impositius horaris laborals i desitges crear el teu propi negoci, ací et donem algunes idees perquè comences la teua marxa laboral en solitari.

Blogger

La primera opció i molt de moda, per cert, és ser blogger i escriure sobre el que saps.

No és un treball apte per a tots, doncs requereix d’una bona redacció i, sobretot, d’alts dots de creativitat.

Primer, has d’identificar el teu nínxol de mercat i el teu públic objectiu, és a dir, aquells usuaris que senten especial interès pel camp temàtic del que vas a escriure.

En els teus continguts has de ser creatiu i estar constantment innovant perquè, una vegada hages atret als teus lectors, els enganxes perquè es queden i et lligen.

Així mateix, i açò és un consell, has de comptar amb una planificació mensual, un calendari en el qual establisques els dies de publicació i dónes alguna pinzellada del que tractarà el següent post, d’aqueixa manera crearàs expectació i aconseguiràs mantenir al teu públic atent.

Consultor virtual

Amb base en la teua especialització pots crear el teu propi negoci com a consultor a través d’Internet.

Si crees que eres bo en un tema concret i pots ajudar a altres persones o empreses assessorant-los, fa el pas i converteix-te en un emprenedor amb èxit.

Per exemple, amb l’auge de les Xarxes Socials, molts negocis, sobre tots aquells regentats per immigrants digitals, s’han quedat arrere en la transformació digital.

Si eres un nadiu digital i saps comunicar-te a través d’Internet, pots convertir-te en un reeixit assessor de Xarxes Socials, i desenvolupar el teu treball des de casa i amb el teu propi horari.

Artista

Si la teua especialitat té a veure amb l’art, pintes quadres, crees escultures o fins i tot et dediques a fer manualitats enginyoses, ara també pots fer-te emprenedor i guanyar-te la vida des de la teua casa.

Gràcies a les possibilitats que t’ofereix la xarxa, pots donar a conèixer les teues obres d’art i arribar a infinitat de persones a les quals els interesse adquirir alguna de les teues creacions artístiques.

A més, l’entorn online et permet fer networking i relacionar-te amb gent del teu mateix sector o persones influents, que atretes pels teus treballs et donen l’oportunitat d’exposar en reconegudes sales d’art.

Disenyador gràfic

El disseny gràfic és sens dubte una gran oportunitat per a emprenedors.

Aquest negoci et permet desenvolupar el teu propi estil gràfic explotant les teues habilitats al màxim.

A més, una vegada hages donats els teus primers passos en l’ofici, la xarxa t’ofereix multitud de possibilitats per a diversificar la teua estratègia i estar constantment innovant per a oferir sempre el millor disseny.

YouTuber

El milionari negoci del moment, solament accessible a persones extrovertidas i carismàtiques, és ser youtuber.

Si desitges emprendre des de la teua pròpia casa i compleixes amb els requisits anteriorment citats aquesta és la teua gran oportunitat.

Els youtubers graven i pengen en YouTube vídeos sobre temàtiques variades, sempre interessants i atractives per a un públic concret, el qual consumeixen de forma regular els continguts que aquests generen.

Amb base en aquest intercanvi de productes audiovisuals, els youtubers monetizan els seus vídeos amb visites.

A més, d’un òptim negoci per a emprenedors, doncs aquesta professió s’ha convertit en un fenomen mundial, capaç d’arrossegar a milers de fans i marques comercials, els qui invertissin en ells per a propagar els seus missatges de marca i arribar al seu públic objectiu.

Si bé, no cal fer-te famós per a monetitzar els teus vídeos i així tenir el teu propi negoci.

Organització d’esdeveniments

Hui en dia, l’atrafegada vida laboral de les persones no els permet disposar de temps per a organitzar festes o esdeveniments.

És per açò que, els organitzadors d’esdeveniments tenen una gran demanda de serveis, perquè planifiquen celebracions especials perquè els clients, únicament, s’encarreguen de gaudir.

Per tant, si eres un planificador nat, t’agrades les festes i tenen grans habilitats comunicatives, ser organitzador d’esdeveniments és un excel·lent negoci al que pots llançar-te i, per descomptat, desenvolupar des de la teua pròpia casa.

Solament necessites una vistosa pàgina web on donar a conèixer els teus serveis, un mitjà de contacte i moltes ganes de treballar.

Mestre online

Els cursos online estan tenint un fort acolliment en els últims anys, doncs mancant temps, moltes persones opten per aprendre a través d’Internet i millorar en una determinada matèria.

Si eres bo i a més tens dots de docent, aquesta pot ser una gran oportunitat de negoci perquè emprengues des de la teua pròpia casa

Fotògraf

Unes altres de les professions apta per a emprenedors és, precisament, la de fotògraf.

Si bé, el mercat de la fotografia està actualment molt saturat, sobretot en aquells nínxols que es dediquen a esdeveniments, com a noces o batejos, entre uns altres.

No obstant açò, sempre pots desenvolupar el teu negoci des de casa venent les teues fotografies en sectors com la publicitat, el comerç electrònic i fins i tot, els bancs d’imatges.

Solament cal localitzar el teu nínxol de mercat i explotar, per descomptat, les teues habilitats professionals.

¿Has començat alguna vegada un negoci des de casa? ¿Tens algún consell o secret per ajudar als més novells? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo