Si eres estudiant i estàs pensant a crear el teu propi negoci per a obtenir un ingrés extra a temps parcial, ací et portem algunes de les oportunitats per a joves emprenedors més actuals i senzilles de començar.

Comença a generar els teus propis ingressos amb aquestes idees originals de negoci:

Compra a domicili

Un dels plaers dels marquesos era disposar del seu menjar sense haver d’acudir a l’establiment de compra.

Doncs bé, aquesta idea s’ha expandit per la societat, i avui dia és el propi ciutadà del carrer a qui li agradaria desentendre’s de tal tasca.

Per a açò estàs tu, sí, jove emprenedor. Aprofita l’oportunitat de negoci que et brinda l’atrafegada vida de les persones, per a fer-los la compra i portar-te una bona comissió per complir amb la responsabilitat que açò comporta.

A través del Whats App, si no vols fer-te una web, pots rebre les comandes, organitzar-te’ls i repartir-los mitjançant rutes planificades.

Venda de bibliografia especialitzada

Aquells llibres de text d’anys passats que ja no vages a utilitzar en els teus pròxims anys de carrera ven-los. És més, aprofita la teua estada universitària per a crear una comunitat estudiantil de compra venda de llibres, on sigues tu qui gestione les transaccions.

Aquesta és una autèntica via d’ingrés per a joves emprenedors, que no has de deixar escapar. Recorda que el teu avantatge competitiu consisteix a oferir material (en bon estat) però a menor cost que les llibreries.

Per a donar-te donar a conèixer el teu mini negoci emprenedor, sempre pots penjar cartells per la teua facultat i comunicar-ho per Xarxes Socials.

Algunes empreses que ja s’han llançat a açò són Delibera i Getchabooks.

Maquillatge a domicili

Eres una experta maquillant a les teues amigues? Aquesta és una de les idees originals de negoci amb les quals a partir de avui pots començar a guanyar el teu primer sou.

Multitud de celebracions tenen lloc al llarg de l’any. En moltes d’elles segur que eres partícip o, almenys, coneixedora.

Aprofita les teues aptituds de maquillatge, involucra’t en grans cercles de xiques on precisen personal de bellesa per a la seua posada a punt abans d’un esdeveniment i oferir-los els teus serveis.

Algunes dels joves emprenedors, que ja s’han llançat al món del maquillatge, són Ericka Fortanelli o Cristina Cuéllar.

Dissenyador d’experiències

Si coneixes la teua ciutat i la teua cultura a fons aquesta és la idea original de negoci que més d’adapta a tu, jove emprenedor.

Pots organitzar excursions i visites culturals per la teua ciutat. Localitza els llocs més emblemàtics i dissenya un viatge de plaure per a gaudir entre amics o en família.

Després, identifica el teu públic objectiu, aquell que cerca activitats divertides a preus baixos, per exemple, universitaris.

I finalment, ofereix els teus serveis a través de Xarxes Socials, plataformes turístiques freelance, o fins i tot, reparteix fullets amb aquesta informació en universitats i centres d’estudis.

Passejador de gossos

Si una de les teues passions són els gossos aquesta és una bona forma d’aconseguir el teu primer salari.

Per a desenvolupar aquest treball solament necessites haver desenvolupat un amor quasi innat cap a l’animals, i per descomptat, moltes ganes de divertir-te amb ells passejant.

Si coneixes gent amb aquestes mascotes i poc temps en el dia, sempre pot proposar-los els teus serveis i assignar-te les teues pròpies tarifes.

Si bé, no tens massa contactes que posseïsquen cans, tens l’opció d’apuntar-te a alguna de les webs en les quals es posa en contacte a passetjadors de gossos amb els seus amos.

Açò sí, has de confeccionar un bon missatge creatiu i persuasiu perquè l’amo confie en tu i t’esculla per a passejar al seu gos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo