Les principals empreses de la Comunitat Valenciana que lideren el mercat digital estan creixent a poc a poc.

La tecnologia avança a un ritme vertiginós. Moltes empreses se sumen al desenvolupament i innovació en l’entorn digital. Açò proporciona a les companyies un nou territori per a créixer, així com una informació més àmplia i valuosa.

No obstant açò, hi ha empreses necessiten un “reflux estratègic” per a dur a terme les incursions digitals adequades, tàctiques que aborden les capacitats digitals fins a l’estratègia corporativa. Aquest canvi ha de fer-se amb una planificació estratègica.

Generar idees noves, amb les quals adquirir potencial per a crear valor mitjançant la innovació, poden veure’s beneficiades pel coneixement de tendències que es donen en altres llocs, especialment en el camp de la tecnologia.

Al llarg d’enguany 2018, seran moltes les empreses que cresquen en aquest sentit, ampliant les seues capacitats digitals en molts dels espais d’organització, cerca de nous mercats i negocis, i amb açò, un augment dels negocis digitals.

Quines novetats presenten aquestes empreses?

Algunes de les claus d’aquest procés de digitalització dels nous models de negocis de les empreses es produeixen en el marc mundial de globalització i competència elevada. Una de les raons principals d’aquest canvi digital que aprofita els avantatges de les tecnologies emergents, resideix en la capacitat de reduir costos i augmentar la rendibilitat.

Top 5 dels empreses digitals valencianes

Visual Nacert

Tecnologia Intel·ligent per a l’Agricultura. Treballen per a augmentar la rendibilitat i eficiència de les empreses del sector agro. L’objectiu que tenen és la digitalització de l’agricultura, els sistemes de gestió agronòmica connectats a Internet of things 4.0, tecnologia GIS i anàlisi de dades.

Aconsegueixen la connectivitat amb màquines, sensors i bases de dades per a poder automatitzar la informació i guanyar eficàcia. A més, s’encarreguen d’analitzar contínuament les tendències del sector per a poder desenvolupar productes innovadors que aporten valor.

Bemygene Health Company

És una signatura de venda de productes de diagnòstic genètic que ofereix serveis avançats de prevenció i assessorament genètic. La seua missió és acurtar distàncies entre el pacient i els últims avanços en diagnòstic precoç i anticipació al càncer.

És la primera empresa espanyola de base científica i biomèdica, especialitzada a oferir serveis avançats de prevenció, amb assessorament mèdic, tecnologia d’avantguarda i experts en genètica.

Casfid Serveis Tecnològics

Consultora tecnològica que realitza desenvolupaments propis utilitzant les últimes tecnologies. Estan especialitzats en sistemes d’identificació per radiofreqüència i desenvolupament de programari aportant la solució més eficient. Les seues línies de negoci es basen en sistemes de pagament intel·ligent i productes destinats al control d’aforament i accessos.

Permeten oferir les últimes avantguardes tecnològiques i aplicar-les a casos específics i sectors globals.

Elecgy Solutions

És la companyia que ajuda a les empreses a millorar la seua eficiència energètica. Se centra en l’especialització, el desenvolupament i la fabricació de solucions per al control i l’eficiència energètica en empreses i institucions. Desenvolupen equips que s’adapten a qualsevol entorn i grandària empresarial, des del xicotet comerç fins a grans centres productius.

Startupexplore

És una plataforma d’inversió en empreses emergents. La diferència que presenten pel que fa a altres marques, és la disminució del risc de la inversió en empreses, perquè detallen el filtre i analitzen les companyies, amb l’objectiu de descartar aquelles amb un nivell de risc excessiu.

Ofereixen eines per a poder crear una cartera d’inversió en companyies innovadores, diversificada i equilibrada.

Què una altra empresa valenciana inclouries en aquesta llista? Tens una empresa d’innovació digital? Volem conèixer la teua opinió!

Potser t’interesse:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo