Penses que no aprofites bé el teu temps de treball? Et distraus en la multitasca? Llavors et convé conèixer aquests programes per a augmentar la teua productivitat.

La procrastinació és un dels principals enemics del treballador del segle XXI.

Els infinits estímuls que rebem els treballadors que desenvolupem el nostre treball amb eines d’ofimàtica i entorns online provoquen en moltes ocasions una pèrdua de la productivitat en les nostres tasques.

Per a tractar d’ajudar-nos a centrar el focus del nostre treball i gestionar millor els nostres quefers han sorgit múltiples eines.

Nosaltres hem ordenat en aquest article les deu que més ens agraden. Estan ordenades de menor a major atenent al grau de complexitat i funcionalitats:

10. Toggl

És un programari de gestió de temps molt utilitzat per professionals freelance.

Permet assignar un cost per hora per a cada client o projecte per al qual estiguem treballant i compta amb un rellotge que comptabilitzarà el temps que li dediquem a cadascun d’ells.

Sobre la base d’aquestes xifres, ens proporcionarà informes sobre la rendibilitat de cada projecte.

9. Todoist

És un programa que permet gestionar tasques de forma concreta organitzant-les en llistes segons el client o projecte per al qual estiguem treballant.

A més, Todoist permet establir la data en la qual hem de tenir la tasca acabada així com indicar la prioritat que té cada tasca.

És molt útil per a la gestió de tasques en equips de treball xicotets.

8. Asana

És el principal competidor de Todoist ja que les funcions són pràcticament idèntiques, llevat que comptem amb la versió de pagament que permet integracions amb altres aplicacions que ens faciliten la gestió.

El principal avantatge de Asana és la possibilitat de sincronitzar-se amb Toggl o amb la nostra safata d’entrada per a donar d’alta tasques reexpedint un correu a l’adreça del projecte en qüestió.

7. Rescue Time

Saps que el temps se t’escapa durant la teua jornada de treball però no saps exactament en què…

Per a ‘rescatar-te’ de la teua confusió ha nascut Rescue Time!

Aquesta eina monitorea en segon pla la teua activitat enfront de la pantalla de l’ordinador i t’ofereix informes en temps real sobre quins han sigut les teues principals distraccions.

6. Expensify

Si el teu és la comptabilitat i portar molts nombres en el cap, Expensify et va a ser de gran ajuda.

Aquest programari et permet realitzar fotos amb el teu mòbil a documents financers (rebuts, factures, tiquets de compra) i organitzar-los de forma automàtica en un panell general amb tota la teua comptabilitat.

Disponible en iOS i Android.

Informe eCaixapopular: De l’idea al negoci en 10 passos


5. Zapier

T’esgota repetir un mateix procés tots els dies? Per exemple, cada vegada que reps un email d’un client has de reexpedir-li-ho a un altre company.

Zapier t’ajuda a automatitzar aquest tipus de microtasques perquè tu no hages d’ocupar-te de res.

És una de les eines més potents d’automatització que existeixen, i té possibilitat de sincronitzar-se amb multitud d’eines.

4. IFTTT

En la mateixa línia que Zapier, IFTT (de l’anglès If this, then that) et permet automatitzar tasques concretes en el teu ordinador, tablet o mòbil.

Sense anar més lluny, ací molts ho usem per a indicar-li a nostre Smartphone que quan eixim de l’oficina s’assegure d’apagar-nos el WIFI per a no consumir bateria.

Se sincronitza amb el teu client d’email, les teues xarxes socials, etc.

3. Trello

És un dels millors gestors de projectes en equip que existeixen a dia d’avui. Trello utilitza el model kanban per a gestionar l’evolució dels teus projectes i les seues respectives tasques.

Aquest model permet assignar-li diferents etapes als projectes perquè tot l’equip conega en quin estat es troben, què s’ha fet anteriorment i què hem de fer en la pròxima fase.

2. Odoo

És un dels gestors de projectes professionals amb més creixement a dia d’avui.

Odoo es comporta com un CRM intern de l’empresa. Més semblat al que es coneix com ERP (Enterprise Resource Planning).

Odoo permet gestionar parts d’hores dels membres d’un equip, calcular automàticament la rendibilitat de cada projecte, gestionar vacances, donar d’alta tiquets, etc.

1. Basecamp

Realitza tot el que pot fer Odoo, però en la nostra opinió ofereix un diseny més intuïtiu per a l’usuari i amb més treball a nivell estètic.

Una de les funcions que més ens agraden és la facilitat per a mantenir la comunicació interna en un equip a través de fils de converses en els quals també podem emmagatzemar arxius i documents d’interès.

Coneixes altres programes per a augmentar la teua productivitat?Has provat algun dels d’aquesta llista? No dubtes a compartir la teua opinió en els comentaris ↓

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo