Saps com et pot ajudar la co-creació a la teua Startup? Descobreix com funciona en aquest article.

Si vols aconseguir el pont de la innovació entre empreses i clients, segueix llegint, açò t’interessa. Anem a donar-te algunes pistes per a aconseguir-ho. Existeixen moltes eines i recursos per a emprenedors, útils i pràctiques per a emprendre i desenvolupar la teua pròpia startup. Avui t’expliquem quins són els beneficis extrets de l’aplicació de la co-creació.

Però, en què consisteix exactament la co-creació? Es tracta que les empreses permeten que els seus clients els ajuden en la creació de nous productes, de manera que el resultat del mateix s’ajuste a les seues preferències i tinga els elements que ell mateix va proporcionar per a construir. Gràcies a la co-creació, es pot oferir directament al client el que vulga o necessita.

Quins beneficis aporta la co-creació per a la meua Startup?

Al involucrar al client en la presa de decisions, es millora la proposta de valor i es minimitzen els riscos econòmics de qualsevol innovació. Actualment, moltes marques perceben com a gran oportunitat la co-creació amb els seus consumidors, és a dir, que siguen partícips de la millora de productes o serveis, creant altres nous o millorant amb propostes possibles gràcies a l’escolta activa.

A més, amb ajuda de les noves tecnologies, es permet un major nivell d’interacció entre persones, canals, dispositius i marques, per açò, cada vegada més, les empreses conviden a diferents grups d’interès per a la solució de problemes o la cerca conjunta d’oportunitats.

Major diàleg
La co-creació permet que les startups establisquen un canal de diàleg amb els seus clients; ja que d’aquesta manera, aquests interactuen i aporten valor a les mateixes. A més, d’aquesta manera, els clients se senten escoltats per les marques.

Implicació de l’usuari
Existeix implicació directa dels consumidors com co-creadors del producte o servei amb la marca; a més, es milloren els llaços i vincles que es creen amb ells gràcies a la seua experiència.

Nous productes
Als consumidors els agrada crear alguna cosa nova, conjuntament amb els professionals. D’aquesta manera, els consumidors s’impliquen tenint una major fidelitat. A més, la seua experiència d’usuari és molt més enriquidora.

Caràcter innovador
El potencial innovador s’aprofita millor.

Satisfacció
Sorgeixen productes i serveis que s’ajusten millor a les necessitats dels clients.

Adéu als estudis de mercat
Ja no farà falta un gran estudi de mercat per a saber què vol el consumidor, a causa de la seua comunicació directa, t’ho diran ells mateixos.

Menys riscos, més beneficis
Gràcies a que el producte final s’ajustarà a les necessitats dels consumidors, oferint-los el que necessiten exactament, els riscos es reduiran considerablement.

Resolució de problemes
Els problemes es resolen de manera més ràpida i de forma directa amb el client final, i al mateix temps es millora la imatge de marca.

 

El client s’integra en el procés d’innovació

Qui coneix i sap més sobre el nostre producte o servei que els nostres clients? Sens dubte, la co-creació és una tendència que aporta valor a la nostra startup, i els seus beneficis ens ajudaran a aconseguir millors resultats. Afronta les oportunitats i reptes del teu negoci, permetent generar nous productes o serveis de manera conjunta amb els teus clients.

Has provat ja la co-creació en la teua startup? Com crees que podries millorar en el funcionament del teu negoci? Explica’ns-ho en els comentaris

Potser t’interesse:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

BENVINGUTS
Som estalviadors i emprenedors com tu 🚀

SUBSCRIURE'M
La teua informació mai serà compartida
close-link

GUÍA DE LA IDEA AL NEGOCIO: 10 CLAVES PARA NO FALLAR

¿Tienes una idea sobre alguna cosa que crees que podría funcionar? Esta es la guía que te interesa.
DESCARGAR
Elaborado por el equipo de expertos de eCaixapopular.
close-link

GUIA DE LA IDEA AL NEGOCI:10 CLAUS PER NO FALLAR

Tens una idea sobre alguna cosa que creus que podria funcionar? Aquesta guia t’interessa.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

GUIA 5 DECISSIONS PER A CONVERTIR ELS TEUS ESTALVIS EN BENEFICIS

Eres estalviador? Els nostres experts et mostren com traure més rendibilitat dels teus diners.
DESCARREGAR
Elaborat per l'equip d'experts de eCaixapopular.
close-link

Tens dubtes?
?

En què consisteix el procés d’alta

Tot des del teu mòbil, fàcil i senzill

En qué consiste el proceso de alta

Todo desde tu móvil, fácil y sencillo